Cosul meu
Cosul este disponibil doar pentru conturile autentificate!
Citire stire
03-02-2019
Conturi cu valabilitate nelimitata
Gata cu "contul suspendat"! :)

Incepand cu 1 iunie 2018 valabilitatea conturilor create pe square-company.ro va fi nelimitata, indiferent de numarul, valoarea sau frecventa comenzilor.

Singurele motive pentru care un cont va putea fi restrictionat sunt:

 

1. Injurii aduse firmei sau angajatilor Square Network, indiferent de forma, contextul sau mediul in care au fost exprimate, direct sau indirect.

2. Reclama negativa sustinuta in mediul real sau virtual, pe grupuri si retele de socializare, in mod direct sau mascat .

 

Suntem deschisi comunicarii, apreciem sugestiile si ne asumam criticile. Dorim sa rezolvam eventualele inconveniente rapid si amiabil, drept pentru care insistam sa fim primii care afla cand aveti o nemultumire legata de colaborarea cu Square Network. In cazul in care veti alege sa nu respectati cele enumerate mai sus, vom considera colaborarea incheiata.

Pentru ca dorim transparenta si pentru a evita raspandirea informatiilor neconforme cu realitatea, vom deschide pe site o sectiune speciala, in care vom afisa conturile cu acces restrictionat, firmele carora le apartin si explicatii referitoare la motivul incheierii colaborarii.

 

  
 Mergi sus